Продукти:
- няколко филета риба пангасисус
- черен пипер
- риган
- 2 лимона
- сол
Филетата се осоляват ,опеперяват с черен пипер и поръсват с риган.Най-отгоре се нареждат лимонови резенчета.Всяко филе се завива в алуминиево фолио и се наръсва с бяло вино.Пече се на скара като периодично се обръщат,по около 15-20 минути за страна.
Ахаа.. петък - рибка, значи :-)
ОтговорИзтриванеСемпла, лесна, вкусна! Чудесна рецепта, Гери!
Поздрав и пожелание за ведър уикенд!
Много мило е,че се отбиваш пак при мен!
ОтговорИзтриванеЖелаята ти хубави почивни дни,въпреки дъждовитото време!Има нещо омагьостващо и в него.
Изглежда страхотно!
ОтговорИзтриванеНикога не съм правила риба по този начин, с фолио на скара. Ще трябва да пробвам.
Весел уикенд! Поздрави!
az q prigotvaqm po dr na4in taka kakto kazvate pak stava no ne mi e po vkysna sorii !!!!!!
ОтговорИзтриванеЗащо"sori"?Начини и вкусове най-различни.
ОтговорИзтриванеРибата е по-вкусна на скара, но без фолио, защото мазната част се препича.Когато я сваля от скарата я поръсвам със ситно нарязан лющян(дивисил) и лимон на вкус.
ОтговорИзтриванеБлагодаря за съвета!Следващият път ще пробвам ммммм...
ОтговорИзтриванеГотвенето-добре, но нещо правописа те мъчи. При условие, че се казва "пИпер", как трябва да се напише "опЕперявам"? Следва още една неточност, според рецептата първо се завива във фолиото и след това се поръсва с вино, така ли?
ОтговорИзтриванеCitat'09 януари 2010 09:53
ОтговорИзтриванеАнонимен каза..'
Анонимен,това не е курс по български език и литература. Тук пишат всякакви хора,които обичат да готвят и търсят и предлагат съответно такива рецепти.
Заядливците,ходете да си изливате злобата другаде.
ОтговорИзтриванеmnogo e vkusna ribata i s gre6ki i bez e super
ОтговорИзтриванеabe otvorko da ne izpusnah nqkoq duma ili zapetaq a a a ?
ОтговорИзтриване